Hemelvaartexcursie 2012 / Aankondiging

Omdat we uiterlijk deze maand de accommodatie moeten vastleggen bij deze het verzoek om, als je mee wil gaan, dit zo spoedig mogelijk aan Jac te willen doorgeven (zie telefoonnummer en email-adres hieronder). Er is al heel veel belangstelling dus het belooft weer een heel gezellige Hemelvaart-excursie te worden.

Gr. Dré Mutsters

Hallo natuurvrienden,
Het is niet erg logisch om in november al aan de Hemelvaartperiode van volgend jaar te denken maar bij ons ligt dat anders. Wij moeten nu al groepsaccomodatie gaan zoeken en vastleggen voor de komende Hemelvaart die in 2012 op 17 mei valt. Nadat we dit jaar een gezellige en vogelrijke reis naar Hongarije hebben gehad staat voor volgend jaar weer de 4-daagse excursie op het programma en in onderling overleg is er besloten dat we weer naar Ameland gaan. Het is alweer een aantal jaren gelden dat wij op een van de Waddeneilanden zijn geweest maar iedereen die er toen bij was zal volmondig kunnen beamen dat het hier erg gezellig is, dat er heel veel vogels zitten en dat je er heerlijk kunt fietsen. En voor dit alles gaan we dan ook!
Omdat onze reisleider en coördinator nu dus de ruimte moet zoeken en vastleggen moet hij zo spoedig mogelijk weten wie er allemaal mee gaan en om die reden mijn verzoek om Jac Brosens nog deze week (of in ieder geval zo spoedig mogelijk) te laten weten of je ook meegaat. Het email adres van Jac isjbrosens@hetnet.nl en zijn telefoonnummer is 5973019.

Als je nog wat meer informatie wenst dan kun je hem (of ondergetekende) hiervoor natuurlijk ook altijd nog even benaderen.
Gr. Dré Mutsters