Informatieavond 14 augustus over gierzwaluwen

Beste natuur/gierzwaluwliefhebber, naar aanleiding van een artikel wat verschenen is in BNDeStem over mij en de gierzwaluwen die in mijn huis broeden, heb ik nogal wat reacties mogen ontvangen. Dit heeft me ertoe aangezet een informatieavond te verzorgen.

 

Ik ben van voornemens om bij voldoende interesse een informatie avond te verzorgen op 14 augustus 2018. Dit zal plaatsvinden bij Vogelrevalidatie in Zundert en begint op 19.30 uur.

Daar is een presentatieruimte en zijn meerdere experts aanwezig. Ook zullen daar diverse soorten gierzwaluwkasten te bezichtigen zijn. Ook kun je de kasten daar kopen (bestellen). De prijzen variëren van ong. €15.= tot € 39.95.

Ook zijn er mensen die een nieuw huis gaan bouwen en hierbij rekening willen houden met gierzwaluwen. Dit biedt zeer veel kansen!

Voor elk wat wils dus. Kun je niet meer wachten, ga dan naar Vogelrevalidatie en koop al een gierzwaluwkast. Of kijk op

http://www.vivarapro.nl/zwaluwen-en-gierzwaluwen?gclid=Cj0KCQjwvezZBRDkARIsADKQyPmQZgBwWmnE0D7LgsrPYCejIFIQIwmsIudBLiSv85WsGM1aBrz4I30aApb9EALw_wcB

Ik hoor graag van je of je bij de informatie avond aanwezig wilt zijn.  Je kunt hier natuurlijk altijd naar toe komen om informatie op te halen.

MAIL ME MET UW AANMELDING OP:

NATUUR@ZIGGO.NL

Ik ben benieuwd naar je reactie.

Met vriendelijke groeten,

René Janssen

 

 
Youtube film: